Munkatársaink

Image

A nevem Derdák Tibor, a kollégáimnak és a törzsvásárlóinknak csak Derdi!

Egy újonnan épült Shell töltőállomáson lettem kútkezelő, ennek már lassan 20 éve! Most pedig Szombathelyen dolgozok!

Az évek során olyan szakmai tapasztalatra tettem szert, amivel bármilyen vásárlói igényt ki tudok elégíteni az előtető alatt!

Ezért szeretem a munkámat, mert örömmel tölt el, ha elégedettek a vásárlók és tudom, hogy ennek okán vissza is fognak jönni hozzánk!

Krisztina vagyok, 29 éves és Szombathelyen élek! 9 éve kezdtem meg a munkámat a Shellnél, mint shop eladó.

2013 őszén megragadva a lehetőséget állomásvezetővé léptem elő, majd 2015 nyarától még egy állomás irányítását bízták rám! Munkám során a töltőállomás mindennapi működéséhez szükséges feladatokat látom el! Szeretem a munkám, hisz emberekkel foglalkozhatok és tudom, hogy minden reggel egy újabb eseménydús nap vár rám! A tavalyi évben pedig a Shellnek köszönhetően jutottam el egy két napos rendezvényre a Hungaroringre!

Image
Image

Giczi István vagyok, 27 éves kútkezelő Szombathelyen, a város közepén található Shell kúton!

Közel 6 éve volt az első műszakom, de a mai napig lelkesedéssel végzem a feladataimat! Tankolok az előtető alatt, ha kell a pénztárban szolgálom ki a vásárlókat, de a vészhelyzetek elhárítása sem okoz gondot!

Szeretek itt dolgozni, mert a beosztásnak köszönhetően van sok szabadidőm, és olyan ismerettségekre tehetek szert, amire bármikor szükségem lehet!

Andinak hívnak és az egyik szombathelyi Shell töltőállomás csapatát erősítem már közel 10 éve!

Shop eladóként az a feladatom, hogy a hozzánk betérő vásárlókat igényeiknek megfelelően szolgáljam ki, így elégedetten távozhassanak tőlünk!

Szeretem a változatosságot a munkámban, és hogy a rugalmas beosztásunk lehetővé teszi számomra, hogy a futás szenvedélyének hódolva részt vehessek félmaratoni versenyeken!

Image
Image

A nevem Móricz Józsi és kútkezelő vagyok Szombathelyen! 16 éve kezdtem el ezen az állomáson dolgozni, vásárlóink nagy részét már személyesen is ismerem!

A munkám során ezért már sokszor előre látom, hogy mi lesz a feladatom: megtankolom az autót, lemosom a szélvédőt, folyadékszintet ellenőrzök vagy csak éppen kicserélek egy izzót!

Szeretem ezt csinálni, hiszen minden vásárló más és más, színt visznek a munkámba és szuper élmény volt, amikor a Shellnek köszönhetően elutazhattam Maranelloba, a Ferrari Gyárba!