Bemutatkozás

Image

A Shell Hungary Zrtvel 1997-ben kerültem kapcsolatba, amikor megnyílt a sárvári Shell töltőállomás. Ekkor kezdtem itt dolgozni magam mögött hagyva az autószerelő műhelyt .

1998-ban kezdtem akkor még  testvéremmel közösen a sárvári kút üzemeltetését.

Az autószerelés után nagyon megtetszett a kereskedelem, így próbáltam magam képezni. Elvégeztem több kereskedelmi  tanfolyamatot, majd egy felsőfokú kereskedelmi végzetségre tettem szert Sopronban.

Pár év elteltével a sárvári kút mellett megkaptam a körmendi Shell üzemeltetését is, így ekkor már a dolgozói létszám meghaladta a 30 főt.      

2005-ben elindultam FMCG szektor legnagyobb szakmai versenyén, ahol az Év Töltőállomás üzemeltetője lettem.

2008-ban újra elindultam FMCG szekkor legnagyobb versenyén „A legjobb  impulz Zóna” kategóriában. Itt is sikerült a  döntőig menetelnem, de sajnos a képzeletbeli dobogó legfelső fokára nem én állhattam fel.

 Az eltelt pár év alatt a Shell Hungary Zrt által kiírt versenyen értünk el aktuális csapatommal  kisebb nagyobb sikereket, ami azóta is tart.

Cégvezetőkét elmondhatom, hogy sikereimet nem egyedül érem el ,hanem a CSAPATOMNAK köszönhetően. A mai napig sok döntésben kikérem közvetlen környezetem véleményét és a döntést közösen hozzuk meg.

A kezdetekben célom az volt, hogy azon vásárlók, akik betérnek bármelyik cégem által üzemeltettet töltőállomásra pozítiv élményekkel gazdagon távozzanak és mihamarabb visszatérjenek.

 

Németh Balázs

tulajdonos/ügyvezető